ZOGOVIĆ: Neko mora odgovarati za dešavanja na Odboru, Milović i Šuković ne mogu čisti izaći iz te priče

Foto: Jutjub printskrin/ADRIA TV Montenegro

Poslanik DNP-a i koalicije ZBCG i predsjednik Odbora za politički sistem, pravosuđe i upravu Milun Zogović kazao je Adria televiziji da ministar pravde Andrej Milović i šef Specijalnog policijskog odjeljenja Predrag Šuković ne mogu bez neke odgovornosti izaći iz „priče“ koja je pratila Odbor za bezbjednost i odbranu.

„Ne mogu izaći čisti. Ne može da se desi da niko od njih ne snosi konsekvence za takvo ponašanje i za tvrdnje na Odboru. Neko će morati da snosi odgovornost. Apsolutno je nemoguće da obojica budu u pravu i da je obojici argumentacija ispravna, a ako jeste tačna, onda posljedice treba da snose i jedan i drugi“, jasan je Zogović.

Mišljenja je i da će naredni period pokazati zašto lider DNP-a Milan Knežević nije mogao ostati na čelu Odbora za bezbjednost i odbranu, iako je brilijantno vodio taj Odbor.

„Maske će polako početi da padaju. Izgleda da se i nakon četiri godine, nažalost, nakon formalne smjene DPS-a i dalje borimo sa opstrukcionim monopolima, naročito u bezbjednosnom sektoru, ali se nadam da ćemo razmrsiti ovaj Gordijev čvor“, jasan je Zogović.

pogled.me

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest