Шпанија фуриозно против Словачке, али прво мјесто у групи припада Шведској

sportski.mk

У последњем колу Групе „Е“ ЕУРО 2020, Шпанија је декласирала репрезентацију Словачке резултатом 5:0, а у другом дуелу групе Шведска је била боља од Пољске у веома ефикасном мечу 3:2. После завршетка групне фазе рекло би се, помало изненађујуће, Шведска са прве позиције у групи пролази у осмину финала такмичења, док Шпанија са другог мјеста обезбјеђује даљи пролаз.

фото: Kirsty O’Connor/PA Wire

Шпанија је одиграла веома добру утакмицу, подсјећа на неке раније наступе који би могли бити гарант за напад на европски трон! Могло се очекивати да ће Словачка бити подређенији актер на утакмици, узимајући у обзир веома талентовану екипу „Фурије“ која је показала да је и даље конкурента репрезентација. У оквиру осмине финала састаће се са екипом Хрватске у Копенхагену, па можемо очекивати узбудљив и ефикасан меч.

Шведска је побједом осигурала прво мјесто у групи са 7 бодова, али морамо напоменути да је велико изненађење што је Пољска успјела да освоји само 1 бод, па Левандовски и другари завршавају такмичење већ сад. Швеђани се у осмини финала састају са неком од најбоље трећепласираних држава.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest