ABAZOVIĆ NA ODBORU ZA BEZBEDNOST: Napravila se osovina MILOVIĆ – PES – DPS

Foto: Jutjub printskrin/ NOVA RS

Bivši premijer Dritan Abazović kazao je da se napravila osovina (Milović) Andrej, PES i DPS kako bi se razvodnila priča.

Nakon toga je došlo do sukoba na odboru kada je predsjednik Odbora iz redova PES-a Miodrag Laković kazao da ta tema treba da ide na Plenum.

„Samo nas usporavate. Nije vam valjda cilj destrukcija današnje sjednice“, kazao je Laković na šta je Abazović dobacio da nije on intervenisao ne bi ni bilo ovog odbora.

Ministar pravde Andrej Milović komentarisao je dozvolu za pristup tajnim informacijama.

„Potpuno regularno sam dobio sve informacije. Ako Šuković ima kakve insinuacije na moj rad, slobodno neka ih iznese“, kazao je Milović.

Nakon toga se javio predsjednik DPS-a Danijel Živković i kazao da će Šuković kazati pred nadležnim organima je li Plava sveska tačna.

„Niko vas nije optužio za ovo što je navedeno u Plavoj svesci. Za to vas je optužio Milo Božović kome ste davali instrukcije kako treba da se ponaša na Odboru za odbranu i bezbjednost. Ja se time vodim, a to će utvrditi nadležni državni organi“, kazao je Živković.

Optužio je Mila Božovića da je član OKG-a a da je Šuković bio taj koji mu je odavao informacije.

„Ako se pokaže tačnim da je u Plavoj svesci Vaš rukopis, Vi ne možete biti šef SPO-a. Potrebno je saslušati i gospodina Milića, direktora ANB-a“, kazao je Živković.

pogled.me

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest