ABAZOVIĆ NA SAVJETU BEZBJEDNOSTI: Darko Dragović iz PES-a sa svojim saradnikom advokatom Anđelićem uplatio jemstvo Do Kvonu od 400.000 evra!

Foto: Jutjub printskrin/ Skupština Crne Gore

Bivši premijer Dritan Abazović objavio je uplatnicu od 400.000 evra koju, kako je kazao, kao kauciju Do Kvonu uplaćuju 2 čovjeka iz advokastke kancelarije Branka Anđelića i njegovog saradnika, sada poslanika Evrope sad Darka Dragovića.

Na uplatnici se vidi da je u pitanju jemstvo od 400.000 sa pečatom advokatske kancelarije Anđelić Dragović.

„Poštovani građani, još jednom vas molim i preklinjem. Svaki dan izlaze mahinacije i manipulacije“, kazao je Abazović i dodao da je to manir DPS-a.

Dragović je kazao tada da nema nikakve veze sa Anđelićem. Abazović tvrdi da se pogleda datum i sve će biti jasno da nikakvog razdvajanja nije bilo i da poslanici PES-a, iako dio njih jako cijeni, hoće da stvari koje imaju vezu sa njima podmeću drugima.

„To je radilo SDT prije nego što je na njeno čelo došao Vladimir Novović. To je manir koji je crnogorska UDBA radila prema svakom za koga je smatrala da bilo koju političku štetu može da donese ljudima koji su obavljali neku značajnu ulogu u opoziciji da ne bi došlo do promjena. To je manir koji je srušen djelimično 42. a u potpunosti 43. Vladom. Sada pokušavaju da naprave revitalizaciju“, kazao je Abazović.

Dodaje da su mu postavljena pitanja iz Plave sveske a ovo ima dublju notu.

„Ništa ovdje nema u personalnom smislu. Ovdje je samo karakter vlasti u pitanju. Jedan karakter vlasti da Crnu Goru promijeni na bolje, suzbije kriminalne organizacije i njihovu povezanost sa institucijama sistema“, kazao je Abazović.

Abazović je pročitao rješenje o upisivanju advokatske kancelarije Anđelić Dragović.

„Članovi društva su Anđelić Branko i Dragović Darko, advokati iz Podgorice. Oni po advokatskoj komori nisu razdvojeni! To je nakon naše debate, 5-6 dana. 20.12.2023. godine je ovo rješenje. Priznanica je od 17.05.2023. godine. Tu je maj, a ovdje decembar. Ne manipulišite“, podvukao je Abazović.

pogled.me

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest