Abazović: Nikšić na pravom putu da ponovo bude najznačajnija pogonska snaga privrede cijele države

Foto: Jutjub printskrin/RTCG - Zvanični kanal
Predsjednik Vlade Dritan Abazović čestitao je predsjedniku opštine Nikšić Marku Kovačeviću, predsjedniku Skupštine opštine Nemanji Vukoviću, odbornicima i građanima Dan opštine Nikšić, ističući da ih raduje što za to mjesto mogu reći da je na pravom putu da ponovo bude najznačajnija pogonska snaga privrede cijele države.

Abazović je istakao da, u korak sa novim zahtjevima održivog razvoja, Nikšić već predstavlja oslonac u razvoju tehnologije obnovljivih izvora energije.

“Obnova baznog proizvodnog procesa u starim fabričkim pogonima i otvaranje novih, diverzifikacija privredne djelatnosti, obogaćena turistička ponuda, redovno održavanje i snaženje infrastrukture – pravac je u kom nastavljamo zajednički da djelujemo. Kruna dosadašnjih djelovanja, svakako su festivali muzike, dramske umjetnosti, pjesništva i sportske manifestacije, koje je stvorilo područje izvanredne duhovne i privredne tradicije”, naveo je premijer.

Kako je dodao, u proteklom, izuzetno zahtjevnom periodu, lokalna samouprava u Vladi Crne Gore imala je iskrenog partnera, što očekuje da će se nastaviti i u budućnosti.

“Siguran da ćemo nastaviti da razvijamo i sprovodimo u realnost viziju bogatog i prosperitetnog grada, još jednom svm građankama, građanima i predstavnicima lokalne samouprave čestitam najznačajniji Dan opštine”, poručio je Abazović.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest