BERANCI SE POBILI U ŠUMI Nastao opšti haos! Udarali se metarskim drvima, gađali kamenjem i potezali motorke!

Foto: Jutjub printskrin/GradjevinarstvoRS

Osnovni sud u Beranama potvrdio je optužnicu Osnovnog državnog tužilaštva protiv Beranca S.S. zbog krivičnog djela teška tjelesna povreda, kao i njegovog sugrađanina S.S. zbog krivičnog djela ugrožavanje opasnim oruđem pri tuči i svađi. Njih dvojica se, kao i L.P. iz Berana terete i za krivično djelo nanošenje lake tjelesne povrede.

Prema navodima optužnice, S.S. je 19. oktobra 2022. godine, oko 15,40 časova, u selu Šekular, zaseok Tomovići, opština Berane, teško povrijedio S.R..

On mu je, kako se navodi, prišao sa leđa i sa drvetom dužine jedan metar udario u predjelu grudnog koša, zatim u glavu.

“On mu je na taj način nanio tešku tjelesnu povredu opasnu po život u vidu razderine u čeono-tjemenom predjelu praćenu prelomom čeone, desne tjemene i sitaste kosti lobanje, izlivanje manje količine krvi u prostor iznad tvrde moždanice i stanje kome i krvni podliv u predjelu desne polovine zadnje strane grudnog koša, praćen prelomom desne lopatice”, navodi se, između ostalog, u optužnici.

Beranac se istog dana i na istom mjestu pri svađi sa oštećenim R.R., mašio motorne testere, kojom je gađao sugrađanina dok je bježao ka rijeci, okrznuvši ga u predjelu krsno-slabinskog predjela.

“Okrivljeni S.S. i S.S., istog dana i na istom mjestu zajedno su lako tjelesno povrijedili L.R., na način što su ga gađali kamenom, od kojih ga je jedan pogodio u predjelu lijeve nadlaktice, nanijevši mu laku tjelesnu povredu u vidu nagnječenja u predjelu lijeve nadlaktice”, navodi tužilaštvo.

Dalje dodaju da je okrivljeni L.R., istog dana i na istom mjestu lako tjelesno povrijedio S.S., kada ga je kamenom koji je držao u ruci udario u predjelu lica-usne, nanijevši mu lake tjelesne povrede u vidu razderine jezika i preloma zuba.

pogled.me

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest