„EVO, GLEDAM SVE! SVE IM SE DRITAN PITA…“Radoje Zvicer Milu donosio spiskove na ruke, htjeli i da prave svoju crkvu „kad pobiju ove“

Foto: Libertas

Vođa kavačkog klana Radoje Zvicer kao i pripadnici tog klana kupovali su glasove i agitovali za Demokratsku partiju socijalista uoči parlamentarnih izbora 2020. godine, a taj Kotoranin poručivao je da će spiskove “donijeti direkt Milu (Đukanoviću)”, proizilazi iz prepiske koju objavljuju Vijesti.

Kako se navodi u objavljenim transkriptima u kojoj navodno razgovaraju vođa Kavčana i odbjegli policajac Ljubo Milović, tvrdi se da će DPS-u biti usko na izborima jer su na suprotnoj strani odbjegli biznismen Duško Knežević, nikšićki biznismen Miodrag Daka Davidović kao i blaženopočivši mitropolit Amfilohije.

Iz objavljenih transkripata se navodi i da su navodno spiskove trebali da daju bivšem GST-u Milivoju Katniću, koga je tadašnja opozicija da je dio Kavačkog klana. Govori se i o monstruoznim planovima gdje bi Zvicer spremio svoje huligane da budu u Crnoj Gori uoči proglašenja, a nastavak prepiske je još monstruozniji.

Pritvorenik Mario Milošević, koji važi za bliskog saradnika vođe Kavčana, kako pišu Vijesti, imao je komunikaciju sa Zvicerom gdje je govorio o kupovini ličnih karata ali i gdje je prepričao svoj razgovor sa Vidojem Stanišićem, koji je i tada bio u pritvoru.

“Pita me Vidoje – brate, kako ćemo protiv boga? Reko’, napravićemo crkvu neđe kad pobijemo ove. Kaže – uz tebe sam”…

Prepisku sa Miloševićem i spiskove glasača za koje je on garantovao Zvicer je proslijedio Miloviću uz komentar:

“Vidoje stari Srbin”…

Dan ranije, Vijesti su takođe objavile kako je navodni šef kavačkog klana imao i hobi političkog analitičara, te je komentarisao činjenicu da je DPS izgubio izbore, i zalelekao nad Crnom Gorom.

Zvicer, naime, zvuči kao pravi opozicionar i tvrdi – da su ti lopovi iz i oko DPS-a radili svoj posao a ne još krali pare za lične karte bilo bi dobro. Tada je Zvicer, prema pisanju Vijesti, aktivno učestvovao u organizaciji protesta ispred Cetinjskog manastira, prvom skupu DPS-a kao opozicije.

U transkriptima se navodi da i da bi istjerao Muslimane iz države jer nisu bili zadovoljni glasanjem ali i da bi za predsjednijka trebalo izabrati novinara Darka Šukovića.

Tokom razgovora o rezultatu izbora sa Milovićem, šef kavčana govori da mu je žao države, ali da se “sada sve mijenja”…

“Je*em im majku svima! Ma oni su nas satirali, to znamo ja i ti. Ne može guzica na dvije stolice, jer propane. Što je najgore, nas opozicija napada da smo režim, mi smo od režima vidjeli napade svake vrste. E sad ćes da vidiš kako će ovi novi da čuvaju mafiju. Je*em im sve. Nisu dali ljudima za bonove. Ja zovem za Bar 2-3h lk da se uzme, ovi se javljaju dva dana prije. Nema, kaže, rastrgla opozicija sve… Oni vatromete pripremaju. Pa ovo su prvi izbori đe je opozicija široke ruke bila… Ovog maloumnika od sina mi dao da pišem s njim. Sve je ovo zbog Acove bolesti. Sramota je ovo velika, hapse Duška Roganovića čija kuća im je završavala više glasova od Brana. Mogu da pričam do ujutro… Ne znaju oni što je srbadija, evo ih posle tačno 100g”, piše Zvicer, prenose Vijesti.

„Majko sveta što se napravi od države, gdje si Slavko Peroviću ima li te“
U prepiskama se navodi i da će premijer Albanije ali i nekadašnji premijer lažne države Kosovo Edi Rama i Hašim Tači ići kod Dritana Abazovića

“Nije sve tu izgubljeno, ali znaju sad koliko su jaki. Pa ovo je sve crkva… Njima niko ne treba, izdali su nam državu… Sve im je*em i da im je malo. Đe si Slavko Peroviću ima li te?”, pita Zvicer, prenose Vijesti.

Govoreći o skupu na Cetinju, na kom se proslavio Bane, unuk narodnoga heroja, navodni pripadnici Kavčana šalju muziku sa protesta i pjesmu ustaše Marka Perkovića Tompsona., gdje Milović pita Zvicera zna li Bojnu čavoglave.

“Kako ne znam, to nam je himna. To ti je pjevao za Gotovinu”, odgovara mu Zvicer, prenijele su Vijesti.

Zvicer nakon izbora konstatuje da se Abazović sada za sve pita, a onda od Milovića traži potvrdu – da je lideru Građanskog pokreta URA prijetio jedan od njihovih poznanika…

“Je li tačno da je poručivao Dritanu… ‘Star sam i tvoju glavu ću ponijeti sa mnom”…

Milović ga tada obavještava da Abazović gostuje uživo, a Zvicer pita “na koji je program ta drtina”.

Potom s njim dijeli informaciju da su tom političaru brat i sestra u Srbiji…

“Evo gledam ove. Sve im se Dritan pita”, piše on…

(Vijesti)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest