HOROR SNIMAK KRUŽI DRUŠTVENIM MREŽAMA! Svinje Leskovčaninu pojele jagnjad! Usledila monstruozna osveta!

Foto: Jutjub printskrin/ RTV Mag

Policija i nadležni iz ekološkog kriminala trenutno vrše uviđaj u selu Radonjica kod Leskovca nakon što se na društvenim mrežama pojavio snimak kako stariji čovjek na svom imanju maltretira životinje, a zatim i mučkim udarcima motkom sakati svinju u svom dvorištu.

Osiumničen za zlostavljvanje je Č.M. iz ovog sela, a u Policijiskoj upravi Leskovac nam je potvrđeno da je uviđaj u toku.

– Domaćin, ako možemo tako da aga nazovemo, mlatio je svinje jer su ubile i pojele dva mala jagnjeta. Na trenu smo saznali da jadne životinje iedu i svoje prasice, jedu ih i psi, jer ih vlasnik ne hrani. Svinju koju je izudarao na snimku smo zatekli kako i dalje leži nepomično u dvorištu. Najaverovatnije joj je polomio kičmu – kaže za „Rešetku“ zaštitar Životinja Goran Momčilović, koji je sa nadleržnima na terenu.

Kako navodi, ovaj seljanin je od  svog dvorišta napravio deponiju.

– Životinje su neobeležene i nevakcinisane. U štali smo zatekli i konja za koga sumnjamo da više godina nije izašao iz nje. Čovek ovo radi godinama, prijavljivan je više puta, a niko od nadležnih službi nije reagovao dok nismo mi došli da se uverimo u ceo horror koji smo ovde zatekli –  zaključuje Momčilović.

Pored njega i policije, na licu mjesta su i veterinarski inspektori, kao i predstavnici udruženja za zaštitu životinja iz Niša.

pogled.me

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest