Kod stadiona pod Goricom ubijen Dragan Ševaljević

Prema nezvaničnim saznanjima iz policije, traga se za Igorom Nikićem, osumnjičenim da je ispalio smrtonosne hice

Večeras oko 22.20 časova u Podgorici, kod jednog od kafića ispod gradskog stadiona, ubijen je Dragan Ševaljević (40), saznaje nezvanično naš portal iz Uprave policije.

– Večeras je u jednom ugostiteljskom objektu ispod stadiona pod Goricom došlo do upotrebe vatrenog oružja, kojom prilikom je od posledica ranjavanja smrtno stradao D.Š., nezvanično saznaje portal Dan iz policije.

Završen je uviđaj. 

Dežurna tužiteljka VDT-a u Podgorici Andrijana Nastić obavila je uviđaj. Tijelo stradalog poslato je na obdukciju.

–  Sprovode se policijsko tužilačke aktivnosti na rasvjetljavanju okolnosti pod kojima se desio događaj. Naložena je obdukcija tijela stradalod D.Š. (40), navela je Nastić.

– Identitet počinioca poznat je policiji, preduzimaju se intenzivne radnje na njegovom pronalasku, naveo je nezvanično izvor iz policije.

Prema nezvaničnim saznanjima iz policije, traga se za Igorom Nikićem, osumnjičenim da je ispalio smrtonosne hice. Sumnja se da može biti negdje blizu, imajući u vidu da mu je vozilo nađeno kod Hotela Ziya.

Iz policije nam je saopšteno da nije u pitanju obračun klanova, a motiv ubistva se utvrđuje.

Pucnjava se, kako saznajemo, dogodila kod kafića Barli. 

Prema saznanjima sa lica mjesta, blokirano je šire lice mjesta, prisutni su i službenici interventne, inspektori legitimišu prolaznike. Takođe, uzimaju izjave od lica za koja se pretpostavlja da su se u trenutku izvršenja djela našla na licu mjesta. Izdato je naređenje da se pokrije i Željeznička, kao i Autobuska stanica u Podgorici.

Ulice oko lica mjesta su blokirane i patrole policije vrše nadzor i kontrolu. Ispred lokala vide se djelovi polomljenih stolica i inventara.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest