Лекић: НАТО Вам је постао последња линија одбране криминала, направили сте религију од НАТО-а!

Предсједник Демоса Миодраг Лекић казао је данас у Пленуму да данас када се све у друштву урушава и када имамо континуитет 41, 42, и 43 владе, да је сигуран не можемо говорити другачије.

„Ја не сумњам да имате добру намјеру и да се трудите, међутим сваки резултат на рјешавању дневних проблема ћу подржати. Ипак, мислим да ништа нећете урадити на утврђивању магистралног правца ове земље на њеној еманципацији. Морам да кажем да ми је жао што нисмо у истом дијелу Парламента. Грађани Црне Горе су дали мандат нама да покренемо питање декриминилизације Црне Горе, покренемо економију, и да Црну Гору градимо као поштену кућу. Од тога нема ништа, кућа је без темеља“, казао је Лекић.

Та кућа, тврди он, има само један велики балкон са ког се саопштава пропаганда која нестаје.

„Наш пројекат који је почео прије двије године је заустављен. Ту је неко одговоран. Урушавање велике воље гласача, који нас свакако прате, траже одговор. Обије владе су допринијеле да се доживи пораз. Прва, док је трајала, а друга чак и кад је почела. То је само друга фаза урушавања онога што су грађани жељели. Питање које сам вам поставио је како сте формирали ову владу. Чуло се и једном реченицом да историји морамоо одговорити. Успејли сте да пребаците партију за коју се везује систем ендемске корупције, подјела, неодрживе економије – пребацили сте их у власт“, казао је он.

Лекић наводи да је ово директно урађено против воље грађана и да се упустио у авантуру са невиђеним посљедицама.

„Вас су избушиле одређене обавјештајне службе. Како може Ваш представник да каже да неко не може бити у неком Одбору јер не дијели НАТО вриједности. То су политичке и националне дисквалификације, а тврдим да се ради и о корумпираним позадинама. НАТО постаје последња линија одбране криминала у Црној Гори не зато што НАТО то тражи већ зато што га злоупотребљавате. Правите религију од НАТО-а. Подваљујете НАТО-у!“, казао је Лекић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pin It on Pinterest