Mеђународне потjернице за Шарићеве људе

ФОТО:КУРИР.РС.

Специјални суд у Београду је у суботу одредио притвор до 30 дана Дарку Шарићу и за још четири осумњичена за низ тешких кривичних дјела, који су ухапшени 14. априла

ФОТО:КУРИР.РС.

Тужилаштво  за организовани криминал затражило је данас од суда да изда наредбе за расписивање међународних потјерница за шест припадника групе Дарка Шарића који су у бјекству, јављају Novosti.

Расписивање потјернице се тражи за Бојана Станојковића, Николу Спасојевића, Стефана Андрејића, Марка Вукића, Милутина Радовановића и Данила Стојановића.

Такође је тражило од суда да им одреди притвор, као и Александру Бошковићу који је ухапшен у суботу и данас саслушан у тужилаштву, гдје се бранио ћутањем.

Специјални суд у Београду је у суботу одредио притвор до 30 дана Дарку Шарићу и за још четири осумњичена за низ тешких кривичних дјела, који су ухапшени 14. априла.

Притвор им је одређен због опасности од бјекства, да не би сакрили или уништили доказе и да не би поновили кривична дјела у кратком временском периоду.

Поред Шарића притвор је тада одређен и адвокату Дејану Лазаревићу, Урошу Радовановићу (који се раније презивао Мишић), Данилу Одавићу и Душку Мирковићу.

Овом истрагом тужилаштва обухваћено је укупно 12 особа, од којих је за сада ухапшено пет.

Тужилаштво за организовани криминал је саопштило да је Шарић организовао и наложио извршење кривичног дјела тешко убиство Милана Миловца у Еквадору, Јужној Америци.

Извор: Дан

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest