Момци из Београда ухватили педофила на плажи код Херцег Новог: „Лежао је на тлу, добро су га удесили“

Држављанин Србије ухваћен је у понедељак на полуострву Луштица у близини Херцег Новог како снима дјецу која су се купала на једној од омиљених туристичких дестинација Београђана у насељу Росе, пише Објектив.рс.

Један од свједока великог инцидента, због кога је морала да интервенише и полиција, наводи да је педофила на дјелу ухватила група момака из Београда.

„Све се догодило у понедјељак после подне. Сједио сам са групом пријатеља у једном познатом ресторану на Росама. Тада сам чуо галаму са оближње плаже. Погледао сам и видео групу момака како јуре неког човјека. Изашао сам из ресторана да бих видео о чему се ради и видео човјека како лежи на тлу. Био је крвав јер су га момци баш добро удесили“, рекао је очевидац.

Наводи да је сазнао детаље инцидента кад је стигла полиција.

„Полицију су позвали из ресторана иако се сам инцидент догодио на плажи, а не у њему. Кад су дошли полицајци, узели су изјаве од момака, а тада сам схватио шта се збило. Тај човјек је шетао по плажи и сликао је дјецу телефоном. У том моменту на плажи је било доста породица, пуно мале дјеце. Ти момци су га ухватили, а искрено да вам кажем, изгледао је као неки манијак“, објашњава сведок.

Београђани који су ухватили потенцијалног предатора према његовим ријечима нису приведени.

„Полиција је после узимања изјава и легитимисања одвела тог манијака“, објаснио је очевидац читавог инцидента.

Србин манијака јурио у Грчкој

Ово није први случај да су ухваћени педофили који по плажама праве фотографије деце која се купају. Недавно се са сличним проблемом сусрео један српски држављанин, али у Грчкој у мјесту Неа Каликратија.

„Све је било потаман док се на плажи није појавио чудан мушкарац који је снимао дјецу. Тада је почео огроман хаос. Обавијестио сам спасиоца да позове полицију, али их није било два сата. Кренуо сам за њим након чега сам га ухватио и 20 минута сам га држао за руку. Бацио је у канту камеру за подводно снимање на којој су били и снимци моје породице и ћеркица од четири и девет година како се играју у пијеску. Када је полиција стигла већ је побјегао“, испричао је човјек из Србије.

Слично се догодило и у хрватском Ровињу гдје је уочен човек стар 71 годину како кришом снима дјецу. Страни држављанин је ухваћен, а касније је тврђено да је исто чинио и годину дана раније у једном кампу на подручју овог града.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pin It on Pinterest