МУП Србије: Стојановић ухапшен у Беранама

foto: pogled.me

Mинистарство унутрашњих послова (МУП) Србије саопштило је данас да је по међународној потјерници коју је расписала Србија, у Беранама ухапшен Д.С. (44) због сумње да је члан криминалне групе Дарка Шарића. РТС преноси да је у Беранама ухапшен Данило Стојановић, за ког се сумња да је члан криминалне групе Дарка Шарића.

foto: pogled.me

Данило Стојановић, припадник српске полиције побјегао је раније црногорској полицији која је покушала да га контролише на граничном прелазу Грнчар.

МУП Србије подсјећа да су 14. априла у међународној акцији коју су координисали Европол (ЕУРОПОЛ) и Евроџаст (ЕУРОЈУСТ), ухапсили Шарића и још четири особе осумњичене да су чланови организоване криминалне групе која је дјеловала на територији Србије, Европе и Јужне Америке.

Они су осумњичени да су извршили кривична дјела удруживање ради вршења кривичних дјела, тешко убиство, неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога, недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја, изазивање опште опасности и злоупотреба службеног положаја.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest