Новак ипак не долази у Црну Гору?

Новак Ђоковић на турниру Адрија тур у Београду

Задар је спреман да угости учеснике тениског каравана „Адриjа тур“ и најбољег играча света, а, готово је извесно, да се сјајна манифестација неће одржати у Црној Гори, пренели су црногорски медији.

Новак Ђоковић и његов организациони тим планирао је да се 27. и 28. јуна у Црној Гори одржи трећи турнир, након београдског и задарског.

Петар Мирић из Организационог одбора турнира у Задру, који је на програму наредног викенда, како наводе медији, чуо је да је Црна Гора – отказана.

„У Задар долази најбољи светски тенисер који ће се уз пратњу наших најбољих играча представити задарској публици. Овај ’Адриjа тур‘ је идеја Новака Ђоковића. Београд, Бањалука, Задар и Црна Гора, где је турнир, ипак, колико могу да чујем, отказан“, казао је Мирић.

Задар и хрватска публика са усхићењем очекују мечеве Ђоковића, Чилића, Ћорића…

„Напомињем како Ђоковић игра само на великим турнирима и готово га је немогуће видети уживо негде другде. Мало градова се тим може подичити и зато посета мора да буде велика. Позивам све да дођу да поздраве Ђоковића и да на делу виде мајсторије великана тениског спорта“, закључио је Мирић.

„Адрија тур“ је почео јуче у Београду, а поред Ђоковића од свјетских асова, играју Доминик Тим, Александар Зверев и Григор Димитров.

Јуче је објављено да ће се у Бањалуци одржати турнир 3. и 4. јула.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest