Прикупљено 71.368 еура за трансплантацију бубрега за Стефана Велимировића

За Стефана Велимировића из Подгорице, који чека на трансплантацију бубрега коју мора обавити у Бјелорусији, прикупљена су сва потребна новчана средства у износу од 71.368 еура.

Фото: Фондација „Буди хуман“

О томе колико смо велики када је најпотребније, посвједочили смо и овог пута. Стефан Велимировић имаће прилику да оде на трансплантацију бубрега која му је од животне важности, а све захваљујући невјероватном ангажману цјелокупног црногорског друштва – казали су из Фондације „Буди хуман“.

Из ове организације објашњавају да је извршена и расподјела средстава са Општег рачуна, чиме је потребна сума прикупљена у цјелости.

Стефан Велимировић већ четири године подвргнут је хемиодијализи у Црној Гори, али му је сада неопходна трансплантација, како би могао наставити нормално живјети, одрастати, смијати се и радовати животу.

Бити дио овог друштва изузетна је привилегија. Стефана и још много дјеце усрећили смо на најважнији и најбољи могући начин – пружили смо им шансу за боље сјутра. Наша дјеца заиста имају на кога да рачунају – поручују из Фондације „Буди хуман“.

Извор: Побједа

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest