PRVO OGLAŠAVANJE BRESKVICE NAKON HAOSA OKO PJESME „GNEZDO ORLOVO“: Otkrila o čemu pjeva – pa spomenula i Albaniju

Printscreen
Mlada pjevačica Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, ove godine je u trci za predstavnika Srbije na pjesmi za Evroviziju, a njena numera „Gnezdo orlovo“ digla je veliku prašinu.

Iako se nadala dobroj prolaznosti numere kod publike, Breskvica je otkrila da su rezultati prevazišli njena očekivanja.

– Prezadovoljna sam time kako je publika prihvatila novu pjesmu. Očekivala sam da će im se dopasti, ali nisam se nadala podršci baš u ovolikoj mjeri. Jako dugo radimo na tome, tek ćemo da radimo i zaista sam presrećna.

Breskvica je otkrila da bi prolaz na Evroviziju bio njen najveći dosadašnji karijerni uspjeh.

– Ne mogu da kažem da očekujem da ću otići na Evroviziju, ali svakako da priželjkujem, kao i svako ko se prijavio. To mi je trenutno najveća želja. U ovom trenutku bi to apsolutno bila kruna moje karijere – rekla je Breskvica, pa otkrila sa kojom koleginicom se konsultovala.

– Pričala sam sa Sanjom Vučić, ona mi je zaista dala mnogo savjeta i time mi pomogla.

– U posljednje vrijeme uvijek čitam komentare, pogotovo na Tviteru. Ne želim da komentarišem stvari koje su pisali o tome da sam izvrijeđala Albaniju. Mislim da sam stvarno inteligentnija od ljudi koji ostavljaju takve komentare. Nikada nisam dijelila ljude po vjeri i nikada neću. Već sam rekla da se u pjesmi govori o borbi između dobra i zla, a na svakome je da shvati to onako kako želi – rekla je pjevačica.

Teya Dora ima najbolju pjesmu

Anđela ne krije da je svjesna činjenice da među takmičarima ima veliku konkurenciju, a otkrila nam je i čija pjesma joj se najviše dopada.

– Takmičari na ovogodišnjoj Beoviziji su zaista pretalentovani i imaju jako dobre pjesme. Ja sam izdvojila Teya Doru jer mi je njena pjesma najdraža, ali svako od njih je zaista na nivou. Imam ozbiljnu konkurenciju – rekla je ona, pa otkrila kako njeni najbliži reaguju na uspjeh koji je postigla.

– Svi članovi moje porodice, uključujući i dečka, su oduševljeni zaista i jedva čekaju da nastupam – zaključila je pjevačica.

(Blic)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest