TAKER KARLSON LETEO ZA BEOGRAD POSLE RAZGOVORA SA PUTINOM! Veliki intervju još niko nije vidio, a već je SVETSKA TEMA BROJ 1

Jutjub Printscreen

Američki novinar Taker Karlson je napustio Rusiju jutros, u 4:15 po moskovskom vremenu, avionom koji leti na liniji Moskva-Beograd sa aerodroma Šeremetjevo. Istovremeno, potvrdio je pisanja medija da će intervju sa predsjednikom Rusije Vladimirom Putinom biti objavljen 9. februara u ponoć po srpskom vremenu.

„Taker Karlson intervjuiše ruskog predsjednika Vladimira Putina. Biće objavljen sjutra u 18:00 po istočnoameričkom vremenu“, navodi se na Karlsonovoj Instagram* stranici.

Na društvenim mrežama se pojavila fotografija Karlsona u avionu. Telegram kanal Mač je objavio da je američki novinar napustio Moskvu letom na liniji Moskva-Beograd.

Ranije je pres-sekretar šefa države Dmitrij Peskov potvrdio da se Karlson sastao i razgovarao sa Putinom. Očekuje se da će se rezultat razgovora pojaviti na stranici novinara na Iksu (bivši Tviter) i na njegovom sajtu.

Karlson je u utorak rekao da će sada tražiti sastanak sa ukrajinskim predsednikom Vladimirom Zelenskim, čiji svi prethodni intervjui u američkim medijima nemaju veze sa novinarstvom, već su propaganda.

Američki novinar Taker Karlson, koji je u Rusiji uradio intervju sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, jutros je napustio Moskvu letom za Beograd.

Na društvenim mrežama se pojavila fotografija Karlsona u avionu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest