Зоговић: Нас нема тамо гдје се одлучује, листа „За нашу Будућност“ је спремна да се бори за свој народ у Плаву!

Носилац листе „За нашу Будућност“ на локалним изборима у Плаву Милун Зоговић је изјавио да ће се листа на чијем је челу борити за свој народ.

– Поштоване комшије и суграђани пред вама је одборничка листа “ За нашу Будућност“ на којој је свако од нас могао да буде и први и последњи, дивим се тим младим, честитим и образованим људима, који показују такав ниво националне, људске и моралне одговорности, јер не желе да прихвате безусловно пристајање и беспомоћно одустајање, него су спремни да се боре за свој народ јер неће бити да смо баш да сви исти и да је свеједно. Морамо јако и сложно напријед, због нас и због наше дјеце – казао је Зоговић.

Он је оцијенио да је дошао моменат за народно уједињење.

– Није свуда баш исто као код нас у општини Плав! У реалном животу све као нормално функционише и ми смо прихватљиви, добри за кафу и чашицу разговора, и док нас тако деценијама тапкају по рамену нас нема у институцијама, нема нас тамо гдје се одлучује, нема нас да не сметамо, постојимо само као матични бројеви. Наше раширене руке нико не прихвата, једино су добри они који превјере и који изневјере и који су спремни да раде против интереса сопственог народа, за ситни шићар, за срамоту и лични интерес. Дошао је моменат да се ујединимо, да поштујемо себе како би нас и други поштовали. Сјетимо се приче о седам синова, којима је отац донио седам прутева и дао им да их поломе и види чуда ни један није могао, а онда им је подијелио свима по један које су лако преломили. Ако хоћемо заједно можемо све, разједињени не можемо ништа. Кренимо заједно и уједињено да мијењамо постојеће стање и изборићемо се да опстанемо, иначе другачије нам не бива – поручио је Зоговић.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest