Бруталан напад на Социјалдемократе

Због припрте ситуације Социјалдемократе приопћењем дале пуну подршку министру здравља Кенану Храповићу. Жртви медијских напада! Неоснованим нападима  изложени су и чланови његове породице. Бруталност и нехуманост коју су грађани показали према овој породици потпуно је неочекивана, јер када си режимско „дете“ ред је и да ти буде баш све дозвољено. Приватни је ово Монтенегро. Народ треба да ћути и да гледа „сеир“.

Извор: Facebook

Али народ ко народ, злоупотребљава, подмеће и клевеће! И то у доба Короне. Привиђају им се маске, којих фали и за медицинско особље. И то им није доста, него министровој деци подмећу торбице, шалове, патике и остале ђинђуве које се не могу купити од поштено зарађене министарске плате. Срамота стварно.

Извор: Facebook

Тако су недавно подметнули и братанцу Ђорђа Сухиха да се фотографисао са мајицом на којој је исписана порука црногорској сиротињи. Сухих је из СД-а. А онда су и предсјаднику Ивану Брајовићу подметнули некакве кредитне картице и продају прљага по баснословној цијени, а потпредсједнику Дамиру Шеховићу да је сам себи додијелио стан. Подметачина до подметачине. Лажне вијести. И то оне најгоре у које људи вјерују. Да се смрзнеш. СД је на удару. Држава је на удару. Све режимске породице личе једна на другу зато је и садржина реаговања партијских колега потпуно очекивана. Солидарност. Сви за једног један за све. Да се не прекине ланац. Дошло би до пуцања.

Извор: Facebook

Чим прође Корона поново ће конгрес у Рамади. И ту ће злонамјерни да питају о чијем трошку ће да пјевуше „не помаже вода мајко са корита Иванова“. А акценат није на води! Него на коритима Ивановим. Ту лежи зец. Све се око тога врти. Коме је то циљ да једну од најмлађих политичких партија престави као интересну дружину? Желе репутацију одабране! Ко је дозволо грађанима да гледају шта раде Социјалдемократе и да пребирају шта имају од имовине њихови функционери и како су је стекли. Они су једино дужни да рачун подносе шефу режима и никоме више. Понајмање грађанима Црне Горе. Могу завидним грађанима до бесвијести да запиру очи у ташне и машне СД-а. Народна је изрека „кад западе циганина царство“. Они неће одустати. Наставиће досљедно да прате модне трендове и набављају нове моделе о трошку ових завидних и злонамјерних грађана као и до сада. Па куд пукло да пукло. Грађани, ваше је само да ћутите и трпите и наравно, да не вјерујете својим очима.

Robin Hood

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest