JEZIVA ISPOVJEST SLAVNE TENISERKE: Silovao me je tri puta dnevno i rekao da ima sidu

JutjubPrintscreen
Bivša francuska teniserka Anželik Kauči (36) otkrila je da ju je bivši trener Andru Gedis (56) za dvije godine silovao 400 puta.

Trener monstrum je 2021. osuđen na 18 godina zatvora za seksualno zlostavljanje četiri djevojčice između 12 i 17 godina starosti.

Koši je počela da trenira kod njega 1999. godine kada je imala samo 12 i zlostavljanje je bilo svakodnevno tokom njenog boravka u teniskom kampu.

– To je počelo za manje od dva ili tri mjeseca. Rekla sam mu: ‘Ne, ne treba, nije u redu, ne želim’, a on mi je odgovorio: ‘Znaš da se to ponekad dešava u odnosima između trenera i učenika, provodimo dosta vremena zajedno. To je normalno’ – počela je priču Koši.

– Proživjela sam najgore dvije nedjelje u svom životu. Mnogo puta sam razmišljala o samoubistvu. Silovao me je tri puta dnevno. Prvu noć me je zamolio da odem u njegovu sobu, a ja to nisam uradila, a onda je on ušao u moju. Bila sam kao u zatvoru, nisam mogla da izađem kada sam htjela, a poslije sam morala da ostanem na mestu gde se to dogodilo – ispričala je potresne detalje bivša teniserka koja je dodala da se u svijetu tenisa i te kako znalo da njegovo ponašanje prema mladim devojkama „nije normalno“ i da je bilo još djevojaka koje su se žalile.

Koši je tada objasnila da je bila ucjenjena da misli da je dobila sidu od trenera i da je predsjednik teniskog kluba bio svjestan Gedesovog ponašanja, ali je nastavio da radi sa njim jer je bio talentovan teniski trener.

– Kada se jedna djevojka požalila predsjedniku da se neprimjereno ponašao prema mladim devojkama i da odgovara verbalnim i fizičkim nasiljem, odgovor je bio ‘Da, ali on nam donosi titule’ – kazala je Koši tokom svedočenja u postupku protiv monstruma.

Prema riječima četiri devojke, Gedes ih je uslovljavao da prekinu vezu sa porodicama i prijateljima i silovao ih je u automobilu, svlačionicama i tokom treninga, a takođe je mlade djevojke uveravao da je to „normalan odnos trenera i igračica“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest