Nove trzavice u Evropi sad: Krvavac udario na Milovića, ko će koga izbaciti iz partije!

Foto: Jutjub printskrin/ A PLUS TV MONTENEGRO

Funkcioneri Evrope sad Andrej Milović i Branko Krvavac ušli su prethodnih dana u ozbiljan politički fajt, a pitanje je ko će od njih dvojice na kraju dobiti šut kartu iz partije, jer za obojicu izgleda tamo više mjesta nema.

Kako tvrde sagovornici Borbe, kulminacija je dostigla vrhunac prethodnih dana kada je Krvavac zamjerio Miloviću medijske nastupe bez znanja Milojka Spajića koji su, kako tvrdi on, nanijeli štetu partiji.

Milović nije ostao dužan Krvavcu, pa mu je saopštio da neće dozvoliti da Krvavac privatizuje partiju i da se važne odluke donose po podrumima sumnjivih lokala, a da funkcioneri Evrope sad o tome saznaju iz medija. Takođe, zamjerio je Krvavcu što se pojavio niotkuda i da je jedno vrijeme bio blizak DPS-u, a sada se ne razdvaja od Spajića.

Navodno je Miloviću stavljeno do znanja da neće biti ministar u novoj Vladi, a nije mu više sigurno mjesto ni u partiji.

Prema našim saznanjima, Milović je navodno poručio i da ako pokušaju da ga isključe iz partije on će zadržati poslanički mandat.

(Borba)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest