RACIJA U POGDGORICI: Pronađeni kokain, marihana i ekstazi

Foto: MUP Crne Gore

Podgorička policija je u subotu veče izvršila raciju u jednom ugostiteljskom objektu, te pronašla i oduzela različite vrste narkotika.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, u noći između 20. i 21. januara podgorička policija je tokom racije u jednom ugostiteljskom objektu kontrolisala L.B. (22) i M.P. (22), u čijoj blizini je pronađeno bačeno pakovanje kokaina.

“Od njih su prikupljena obavještenja, a po nalogu tužioca biće izvršena vještačenja, nakon kojih će se taj tužilac izjasniti o eventualnoj pravnoj kvalifikaciji djela”, navode u policiji.

Takođe, policija je prikupila obavještenja od D.D. (24) i B.K. (23), na čijem stolu je pronađeno pakovanje kokaina, te o tom događaju obavijestila državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Pogorici.

“Kriminalističkom obradom policija je došla do sumnje da predmetna opojna droga pripada D.D, te je protiv njega podnijeta prekršajna prijava shodno Zakonu o sprečavanju zloupotreba droga”, ističu u UP.

Osim toga, u istom objektu je S.K. (19), tokom akcije policije, bacio pakovanje u kojem se nalazilo 27 tableta ekstazija, a kod njega je pronađeno i pet pakovanja marihuane.

“S.K. je, po nalogu nadležnog tužioca, lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Nadalje, 21. januara, podgorička policija je, po naredbi nadležnog suda, izvršila pretres stana i drugih prostorija koje koristi S.K, kojom prilikom je pronađeno i oduzeto 46 pakovanja sa sadržajem opojne droge marihuane – težine oko 82 grama, jedan tzv. džoint i vaga za precizno mjerenje”, zaključuju u policiji.

pogled.me

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest