Саопштење ДФ-а

Демократски фронт обавјештава јавност да је Ратка Кнежевић, мајка једног од лидера ДФ- а Милана Кнежевића, кажњена од стране Суда за прекршаје новчаном казном од 500 еура под пријетњом да ће, уколико је не плати у предвиђеном року, бити замијењена за шездесет дана затвора.

Судећи по образложењу казне коју је донијела судија Миланка Калуђеровић, пензионисана шездесетдеветогодишња наставница Ратка Кнежевић прекршила је Закон о јавном реду и миру јер је у свом породичном дому угрозила десетине маскираних полицајца и тројицу немаскираних полицијских инспектора који су предводили упад и демолирање  породичне куће Кнежевића.  Угрожени инспектори Јововић, Радусиновић и Максимовић, доказани  хероји у борби против шкаљарског и кавачког клана, вишеструко награђивани због заслуга на решавању најмистериознијих убистава, заплијени прекоокеанских товара кокаина, по први пут у својој каријери осјетили су неописиви страх кад су с дугим цијевима у 05. 30 х видјели голоруку пензионерку у спаваћици.

Судија Миланка Калуђеровић ипак није успјела, упркос стручном знању и напорима, утврдити кад су инспектори осјетили већи страх, да ли кад их је Ратка Кнежевић назвала по њиховим ријечима “Миловим криминалцима” , или кад им је запријетила пуштањем кавкаских овчара.

Или је страх можда био највећи кад су у породичној кући Кнежевића умјесто оружја, експлозивних направа и кокаина, нашли сабрана дјела Његоша, Достојевског, Чехова, Јонескоа, Црњанског, Андрића…и наравно сабљу из Дагестана.  А пошто хероји инспектори Јововић, Радусиновић, Максимовић и оних педесетак специјалаца са фантомкама и дугим цијевима нису нашли оно што су тражили, Ратка Кнежевић треба да иде у затвор шездесет дана уколико не плати казну од 500 еура.

То је лице овог кукавичког режима који, неспособан да се избори са вирусом који пријети да направи хаос у Црој Гори, користи криминализовано правосуђе с несмањеним интензитетом и с продуженим радним временом да настави “свети рат” против Милана Кнежевића, његове породице али и читавог ДФ-а. 

Као што до сада нису успјели у свом науму, тако им неће успјети ни овог пута да елиминишу ДФ, упркос иживљавању над нашим активистима и породицама.

А с обзиром на осетљивост режима и његових униформисаних сатрапа на истину, савјетујемо Душку Марковићу и Милу Ђукановићу да, умјесто што лицемјерно позивају на политичку солидарност и јединство, прочитају запажања и клетве сопствених грађана, који им свакодневно поручују да су најгора пошаст која је Црну Гору икад задесила и да, након што прође мука која је захватила Црну Гору, сваки од њих ће завршити на вишегодишњој робији.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest